Julkaistu: 31.01.2017 00.00

Pelaajien pelisäännöt 2017

PELAAJIEN PELISÄÄNNÖT 2017

  1. Olen ajoissa harjoituksissa ja peleissä.
  2. Annan ohjaajille ja muille pelaajille ”työrauhan” harjoituksissa.
  3. Arvostan peliä ja siihen osallistuvia, myös vastustajajoukkueiden jäseniä.
  4. Kiusaaminen ja nimittely eivät kuulu joukkueen hyvään henkeen. Kiusaamisesta on kerrottava joukkueen toimihenkilölle (jojo, huoltaja, valmennus), joka puuttuu asiaan ja sovittelee riitatilanteen.
  5. Pelipäivä ei ole herkkupäivä. Turnausmatkalla ei nautita limuja, namuja, keksejä, sipsejä tai muita epäterveellisiä välipaloja/juomia, ellei joukkueenjohtaja tai muu valvoja siihen anna lupaa.
  6. Teen omat harjoitteeni valmentajan antaman ohjeistuksen mukaan tai ainakin pyrin omaan parhaaseen suoritukseen ilman vastaväitteitä.
  7. Korut jätän pelitapahtumien ajaksi kotiin ja korvakorut teippaan piiloon pelien/harjoitusten ajaksi.
  8. Pidän huolen omista tavaroistani ja minulla on peleissä ja harjoituksissa asianmukaiset varusteet mukanani.
  9. En ota kuvia tai videoi joukkueen jäseniä ilman lupaa. Kuvien ja videoiden julkaisuun pyydän luvan niissä esiintyviltä henkilöiltä.
  10. Joukkueen tiedot tapahtumista, turnaustulokset ja tapahtumakuvat julkaistaan joukkueen toimihenkilöiden toimesta. Seuran tiedotuskäyttöä varten kuvien julkaisuun on jokaiselta vanhemmalta pyydetty lupa. Muualla kuvien julkaisu on kielletty ilman asianosaisten suostumusta.
  11. Puhelimen käyttö on sallittua vapaalla ajalla, harjoitusten ja pelien ulkopuolella. Valmentajilla on oikeus puuttua puhelimen käyttöön joukkueen tapahtumissa.
  12. Saavun harjoituksiin pallo valmiiksi täytettynä.
Seuran uusimmat