Julkaistu: 31.01.2017 00.00

Joukkueen pelisäännöt

Vanhempien ja joukkueenjohdon pelisäännöt SiPS F9, 2017

1. Olemme ajoissa harjoituksissa ja peleissä.

2. Ohjaamme ja kannustamme jokaista pelaajaa.

3. Annamme rakentavaa palautetta suoraan pelaajalle. Vanhemman kanssa tulee keskustella, mikäli siihen on aihetta.

4. Huolehdimme, että jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet harjoitteiden suorittamiseen. Häiriköt laitetaan jäähylle ja otetaan vielä tarvittaessa puhutteluun.

5. Olemme aikuisina aina esimerkkinä lapsille. Käyttäydymme sen mukaisesti tapahtumiin tullessa, tapahtumien aikana sekä sieltä pois lähdettäessä.

6. Arvostan peliä ja siihen osallistuvia, myös vastustajajoukkueiden jäseniä.

7. Seuran ja joukkueen tapahtumissa on voimassa Päihteettömyys-sopimus ja urheilualueilla/tapahtumissa on tupakointi kielletty. Noudatan näitä sääntöjä ja sitoudun tarvittaessa huomauttamaan asiasta myös joukkueen vanhemmille.

8. Pelejä ja peluuttamista koskevat keskustelut vanhempien ja valmentajien välillä käydään pelien jälkeen, mikäli siihen on aihetta.

9. Jokaisen vanhemman tulee asennoitua kannustamaan lastaan urheiluharrastuksessa, sekä auttamaan joukkueen yhteisissä talkootehtävissä.

10. Vanhempien tehtävä on muistuttaa ja huolehtia, että oma lapsi ymmärtää yhteiset pelisäännöt ja toimii niiden mukaisesti.

11. Seuralla on oma facebook-profiili, mitä käytetään seuran ja joukkueen tapahtumista tiedottamiseen ja markkinointiin.

12. Harjoituksissa tai muissa joukkueen tapahtumissa ei suvaita kiusaamista. Valmentajat ja muut joukkueen toimihenkilöt puuttuvat kiusaamistilanteisiin.

13. Pelissä vaihtopenkkialueelle tulevat valmentajat, joukkueenjohtaja ja huoltajat. Jokaisella heistä on oma tehtävänsä. Muut vanhemmat ja kannustajat seuraavat peliä katsomossa/yleisölle varatulla alueella.

14.Harjoituksiin, peleihin ja joukkueen tapahtumiin ilmoittaudutaan joukkueen nettisivuilla (team.jopox.fi/sips). Peleihin ilmoittautuminen 2pv ennen ottelua, harjoituksiin viimeistään saman päivän kuluessa.

Seuran uusimmat