Julkaistu: 26.02.2018 00.00

Koulutuksia alueellamme

Piirin alueella järjestetään huoltaja -ja joukkueenjohtajakoulutuksia.

Huoltajakoulutukset lölydät täältä https://www.palloliitto.fi/huoltajakoulutus

Joukkueenjohtajakoulutukset täältä https://www.palloliitto.fi/joukkueenjohtajakoulutus


Valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK-Superviikonloppu, osa 3) 16.-17.3.2018 Kuopiossa. Osakoulutuksina: Herkkyyskausien huomiointi, Taitoharjoittelu, Tunne- ja vuorovaikutustaidot, Eettinen harjoittelu, Liikunta aikuisen arjessa sekä Vinkkejä liikkumiseen ja ohjaustuokioihin. Hinta 120 € / koko vkon loppu tai yksittäiskoulutukset erillishintaan. Suosittelemme koulutuksia erityisesti vähemmän aikaa ohjaustoiminnassa mukana olleille, mutta myös kaikille muille perustietoa ohjauksesta kaipaaville. Koulutusviikonloppuja ei tarvitse suorittaa järjestyksessä, mukaan voi tulla, vaikka syksyllä ei olisikaan ollut mukana. Jos et halua suorittaa kokonaisuutta, voit osallistua myös yksittäisiin osakoulutuksiin.

Lisätietoa ja koulutusesitteet kaikista koulutuksista löydät PSL:n koulutuskalenterista.

Ilmoittaudu mukaan!


Tärkeää asiaa tietosuojasta: Uusi EU-henkilötietoasetus vaikuttaa urheiluseurojen tietosuojakäytäntöihin ja kevään 2018 aikana on syytä kaikkien seurojen hallitusten ja rekisterinhoitajien paneutua asiaan.

Pohjois-Savon Liikunta järjestää aiheesta seuroille tietosuojakoulutuksen ke 21.3.2018 klo 17 – 19 Kuopiossa. Koulutuksen tulee pitämään Rainer Anttila Olympiakomiteasta. Koulutuksen hinta on 35 e/hlö tai 25 e/hlö PSL:n jäsenseurojen osallistujille. Ilmoittaudu mukaan PSL:n koulutuskalenterin kautta tai suoraan tiina.heikkinen@pohjois-savonliikunta.fi.

Seuran uusimmat