Otteluraportti SiPS miehet - JuPy
Julkaistu: 14.06.2019 00.00

SiPSin miehet voittoon viime hetkellä

Tiistai-iltana SiPSin miehet kohtasivat Vitosen ottelussa Juankosken Pyrkivän. Kevään harjoituspelissä SiPS oli hakenut selvän voiton Juankoskelta mutta tänään Ahmon tekonurmella nähtiin tasainen vääntö.

Ensimmäinen puoliaika ei tarjonnut kunnollisia maalipaikkoja kumpaankaan päähän. Peli oli pääosin keskialueen painia. Kotijoukkueella oli tosin selkeä pallonhallinta mutta peliä tyydyttiin pyörittelemään oman kuudentoista lähettyvillä.

Toinen puoliaika tarjosi jo hiukan väriä ja joitakin hyviä maalipaikkojakin nähtiin. Mm kotijoukkueen Erkka Parviaiselle siunaantui loistava maalipaikka mutta JuPyn maalivahti Patrick Kuosmanen venyi torjuntaan. Myös JuPy sai luotua muutaman läheltä piti tilanteen mutta ruuti oli tänään märkää. Viimeisen vartin aikana askel alkoi molemmilla joukkueilla jo hieman painaa ja ottelu näytti päättyvän maalittomaan tasapeliin. Pelikellon näyttäessä jo 90 minuuttia sai JuPy pallon SiPSin maaliin sivurajan läheltä tulleesta keskityksestä. Vieraiden juhlat loppuviat kuitenkin lyhyeen, koska avustavan erotuomarin lippu oli pystyssä paitsion merkiksi. Paitsio aiheutti pientä protestointia ja mm. puolesta kentässä tilannetta seurannut JuPyn pelaaja halusi jututtaa avustavaa. Pienen selvittelyn jälkeen SiPS lähti viimeiseen hyökkäykseen. Vieraiden puolustuslinjan ja maalivahdin suurella avustuksella Mikko Lihtamolla oli yht`äkkiä tyhjä maali edessään. Mikko viimeisteli varmasti kotijoukkueelle 1-0 voittomaalin. Näin kotijoukkue korjasi ottelusta kolme pistettä.

SiPS pääsee pienelle juhannustauolle neljän ottelun pisteputkessa. Oma pää on pysynyt viime otteluissa kiitettävästi puhtaana mutta ainakin tänään omat maalipaikat syntyivät pitkälti vastustajan virheiden seurauksena – joten parantamisen varaa kotijoukkueellakin on.

Seuraavassa ottelussa SiPS kohtaa paikallisvastustaja HarTen. Siilinjärven paikallisderby HarTe – SiPS pelataan tiistaina 25.6. klo 19.30 Ahmon tekonurmella.