SiPS tarjosi Juuan Pallolle kauden avauspisteet
Julkaistu: 12.08.2019 00.00

SiPSin miesten joukkueen pisteetön putki jatkui kun vieraspelistä Juukasta oli tuloksena kolmas perättäinen tappio. Edellisen KJK pelin hyvästä liikkeestä ei tässä pelissä ollut tietoakaan ja näin kotijoukkueelle tarjoutui mahdollisuus avauspisteiden nappaamiseen. JuPS kiitti tarjotusta mahdollisuudesta ja nappasi voiton 3-2 (0-0) lukemin.

Ottelun ensimmäinen puoliajalla molemmilla joukkueilla oli muutamia maalipaikkoja mutta vielä tuossa vaiheessa viimeistely-yrityksistä puuttui terävyyttä. Näin puoliajalle mentiinkin maalittomassa tasatilanteessa. Kotijoukkue oli toisella puoliajalla vieraita paremmin hereillä ja siirtyikin 2-0 johtoon. SiPS onnistui kaventamaan 2-1 Venni Sulun maalilla. Kotijoukkue kuittasi nopeasti vieraiden kavennuksen ja siirtyi taas kahden maalin johtoon. Vieraat pääsivät vielä maalin päähän Iikka Halosen kavennettua 3-2. Tämän lähemmäksi vieraat eivät päässeetkään ja näin SiPS lähti kotimatkalla 3-2 tappio niskassaan. Voitolla JuPS nousi pois Vitosen jumbopaikalta ohitettuaan Elo / 2:en.

SiPSin kauden viimeinen ottelu pelataan tulevana tiistaina 13.8. klo 19.30 Ahmon tekonurmella. Vieraaksi Ahmolle saapuu Zulimanit. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!