Elokuu on jalkapalloilijan kiireisintä aikaa!
18.8.2019 11:01 Uutiset / SIPS P10(2009-10)

Elokuu on jalkapalloilijan kiireisintä aikaa!

Koulutyön alkaminen on varma merkki kesän päättymisestä, mutta jalkapalloilijan kesä jatkuu vielä pitkälle syksyyn. P9-joukkueen kalenteri on näyttänyt elokuun osalta hyvinkin täydeltä eikä pelituntuman ylläpitämisestä ole tarvinnut huolehtia. Kuukauden sisään mahtuu yhteensä kuusi ottelupäivää, kun lasketaan mukaan tenavaliigat ja piirisarjan turnaukset. Kun molempiin sarjoihin osallistutaan kahdella joukkueella, nousee elokuun ottelujen määrä yli kolmeenkymmeneen!

Peleissä on ollut hienoa huomata, että kehitystä on tapahtunut laajalla rintamalla. Lajitaitojen kehittymisen myötä pojat ovat alkaneet oppia myös joukkuepelaamisen tavoitteita. Vaikka maalin tekeminen on edelleen parasta, niin toisinaan maltetaan myös tarjoilla kaverillekin mahdollisuus laittaa "verkot tötterölle". Maaliverkko onkin pölissyt kiitettävään tahtiin ja saatiinpa elokuun alussa todistaa myös joukkueen historian ensimmäistä puskumaalia! Hieno suoritus Aaron! Ponnautteluun on myös tullut kesän aikana lisää intoa ja muutama poika onkin päässyt suorituksillaan lunastamaan valmentajien lupaaman palkinnon onnistuneista suorituksista. Ja lisää onnistuneita suorituksia on varmasti luvassa...

Tapahtumia joukkueella siis riittää ja seuraavan kerran poikien otteita on nähtävissä Siilinjärvellä, kun pelaamme tenavaliigaa Harjamäellä 26.8. Lisäksi isännöimme vielä piirisarjan päätösturnausta Ahmon tekonurmella 1.9. Tervetuloa seuraamaan poikien otteita ja nauttimaan takuuvarmasti maittavat pullakahvit taustajoukkojen pitämistä kioskeista. Futis on parasta paikanpäällä!   
Lisää uutisia
SIPS P10(2009-10)
«  Joulukuu   »
Kategoriat