SiPS-IRPA kotipeli 14.9.
Julkaistu: 27.09.2019 00.00

SiPS sai vieraakseen IRPAn Itärajan Pallon Joensuusta 14.9.. Peli alkoi vierasjoukkueen komennossa, vaikka vajaalla, 10 pelaajan joukkueella, pelannut SiPS antoikin tiukan vastuksen joensuulaisille. Toista peliä miehissä pelannut 04-joukkueen Severi Kaverinen lunasti hyvin paikkansa miesten joukkueessa.

Ensimmäinen puoliaika oli selvästi vierasjoukkueen hallintaa ja päättyikin 0-1 lukemiin. Toisella puoliajalla kotijoukkueen vapaapotkutilanteessa Konsta Piirainen laukaisi vastustattoman potkun vastustajan vasempaan yläkulmaan ja tasoitti 1-1 lukemiin.

Tasoitusmaali antoi kotijoukkueelle kummasti lisävirtaa ja vajaalla pelannut joukkue pelasi loppuajan aktiivisesti taistellen ja pitäen oman maalin puhtaana. Tasapeliin, 1-1 päättynyt ottelu avasi SiPSin pistetilin.