Miesten kausi päättyi 0-2 tappioon Ahmolla
Julkaistu: 30.09.2019 00.00

Miehet kohtasivat Vitosen yläloppusarjan viimeisessä pelissään LehPa 2:en. Ottelussa oli vierailijoilla vielä panosta heidän tapellessa Irpan kanssa yläloppusarjan voitosta. Kotijoukkue aloitti ottelun terävästi ja alkuminuutin lupailivat kotijoukkueelle hyvää. Vastustajan maalille saatiin luotua muutamia hyviä tekopaikkoja, mutta edellisen kotiottelun tapaan viimeinen terävyys paikoissa puuttui. Ensimmäisen puoliajan viimehetkillä vierasjoukkue sai luotua kotijoukkueen maalin edustalle hetkellisen maalinedushässäkän, ja Joona Kulmala laukoi lähietäisyydeltä pallon SiPSin verkkoon, vieden LehPan 0-1 johdossa tauolle.

Toisella puoliajalla ottelu jatkui tasaisissa merkeissä ja mukavan vauhdikkaana. Molemmilla joukkueilla oli hankaluuksia luoda vaarallisia maalipaikkoja, maalipaikat syntyivätkin pitkälti erikoistilanteista. LehPa onnistuikin vankistamaan johtoaan 57. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta Joona Kulmalan laukoessa toistamiseen lähietäisyydeltä tilanteeksi 0-2. Ottelun viimeinen puolituntinen ei tarjonnut lisäosumia ja näin vieraat nappasivat kolme pistettä.

SiPSin miesten saldo yläloppusarjasta oli 4. sija ja yksi piste. Ottelut tarjosivat pienestä pistesaaliista huolimatta paljon positiivista. Pelit olivat valtaosin tasaisia ja moneen kesän peliin verrattuna hyvävauhtisia pelejä. Syksyä kohti kapeaksi käyneestä pelaajamateriaalista huolimatta näiden esitysten jälkeen on hyvä pienen huilin jälkeen siirtää katsetta kohti uutta kautta ja aloittaa joukkueen kasaaminen tuleviin koitoksiin.