SiPS P14Julkaistu: 24.03.2024 20.22

P14 Futsal hopeaa, HuuhkajaLiiga ja kesän 2024 suunnitelmia

Futsal-kaudesta menestystä ja oppia

P14-Futsal Ykkösessä Sips pelasi tällä kaudella kahden joukkueen voimin. Sarjaan lähdettiin sillä ajatuksella, että jokainen saa mahdollisimman paljon pelejä ja voi kehittyä pelaajana. Toinen joukkueista saavutti sarjassa hopeaa. AC Barca oli Sipsin kanssa tasapisteissä, mutta vei kullan paremman maalieron turvin. Sipsin toisella joukkueella ei tällä kaudella ollut helppoa, mutta valmentaja Pertti Manner kommentoi osuvasti, että joukkue kehittyi ja erityisesti viimeisessä turnauksessa joukkue pelasi hyvin FC Siilin tyttöjä vastaan antaen kunnon vastuksen. FC Siilin tytöt (-09) sijoittuivät sarjassa kolmanneksi.

HuuhkajaLiigasta oppia 11vs11 peliin

Sips saavutti sarjapaikan jalkapallon Huuhkaja Liigaan voittamalla kesän 2023 syyskierroksen. Joulukuussa pelasimme Jyväskylässä kovia 11vs 11 pelejä ja sijoituimme karsinnoissa lohkon kolmanneksi, kun lohkossa pelasi neljä joukkuetta. Maaliskuussa kävimme pelaamassa toisen Huuhkajaturnauksen Mikkelissä. Mikkelistä kotiin tuomisina oli pelikokemusta. Ero vastustajien fyysisyyteen ja pelinopeuteen oli huomattava. Samoin pelissämme näkyy se, että emme ole päässeet juurikaan harjoittelemaan jalkapallohalleissa, vaan talvi on mennyt pitkälti futsalin ja fysiikkaharjoittelun parissa. Oli kuitenkin opettavaista ja erittäin hyödyllistä saada kovia 11 vs 11 pelejä ennen kesää.

Kesän jalkapallosarjat ja turnaukset

Kevään piirisarjoissa pelaamme Ykköstä ja Kakkosta. Vahvistusta saamme Kuopion Elosta, jonka kanssa on solmittu yhdistelmäjoukkue-sopimus. Kevätkierros alkaa toukokuussa. Kesäkuussa joukkueemme lähtee Ruotsiin, Piteå Summer Games -turnaukseen.