Jalkapallokausi kuumimmillaan!
18.6.2019 10:16 Uutiset / SIPS P10(2009-10)

Jalkapallokausi kuumimmillaan!

P9- joukkueen tiivis-tahtinen pelikausi on täydessä vauhdissa. Touko-heinäkuussa on pelailtu kahdella joukkueella piirisarjaa Toivalassa, Juankoskella ja Iisalmessa. Tasaiset pelit ovat tarjonneet onnistumisia ja pettymyksiä. Joukkoon on mahtunut voittojen tuomaa riemua, mutta myös tappioiden karvasta kalkkia. Hienoa on ollut huomata, että oli tilanne peleissä mikä tahansa, poikien taisteluilme ei häviä. Tsemppaaminen jatkuu tuomarin viimeiseen vihellykseen asti!

Lisäksi olemme pelanneet tenavaliigaa Kuopiossa ja eilen saimme avata myös tenavaliigakauden kotoisalla Harjamäen nurmella. Tenavaliigassa tutuiksi vastustajiksi ovat tulleet muun muassa naapuriseura FC Siilin ja KuPS:n joukkueet.

Maalintekoon on myös tullut lisämotivaatiota Jere-valmentajan lupaamasta palkinnosta. "Päämaalista jäätelö" on tuonut poikien pääpeliin lisää rohkeutta ja into nousta maalintekoon meinaa jopa toisinaan kostautua omassa päässä ;)

Joukkueemme kesän päätapahtuma, Mikkeli-turnaus on myös ovella. 29.-30.6 pelattavassa turnauksessa kohtaamme täysin uusia vastustajia ja tiukkaa vääntöä on varmasti luvassa. Pojat odottavatkin jo malttamattomina reissuun lähtöä ja ensimmäistä "pitkää" turnausmatkaa.

P9 joukkue toivottaa kaikille lämmintä ja aurinkoista Juhannusta!   
Lisää uutisia
Siilinjärven Palloseura ry
Kategoriat