Vitosen paikallisderbyssä suuren urheilujuhlan tuntua 25.6.
25.6.2019 23:56 Uutiset / SiPS miehet

Vitosen paikallisderbyssä suuren urheilujuhlan tuntua 25.6.

Vitosen paikallisderby HarTe – SiPS ottelutapahtumassa koettiin suuren urheilutapahtuman tunnelmaa. Ennen varsinaista ottelua pelattiin näytösottelu FC Siilin -09 ja -10 tyttöjen jaSiPS:n -10 poikien välillä. Tämän jälkeen näytösottelussa pelanneet juniorit saattoivat Vitosen joukkueiden avauskokoonpanot kentälle. Pelaajaesittelyjen jälkeen päästiin aloittamaan odotettu paikallisottelu.

Puitteet olivat viimeisen päälle kunnossa alkuseremonioineen mutta itse ottelu ei tarjonnut suuria elämyksiä. Paikallisderbythän ovat usein tasaisia vääntöjä – ja niin myös tällä kertaa. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli molemmilta joukkueilta tunnustelevaa palloilua ja useiden virheiden sävyttämää. Kunnolliset maalipaikat olivat harvassa. Vaarallisimmat maalipaikat syntyivät molempien joukkueiden satunnaisista pitkistä pystysyötöistä.

Toinen puoliaika jatkui ensimmäisen kaltaisena, vierasjoukkue SiPSin ehkä hienoisessa hallinnassa. Tästä huolimatta vaarallisia maalipaikkoja ei onnistuttu toisen jakson alkupuoliskolla luomaan. Kertaalleen pallo onnistuttiin toimittamaan HarTen maaliin mutta maali hylättiin paitsiona. SiPS haki ratkaisua ottelun loppuhetkillä HarTea hanakammin ja viimeisten minuuttien aikana nähtiin muutama vaarallinen maalipaikka. Kulman jälkitilanteesta pääsi Konsta Piirainen laukomaan hyvästä paikasta. Aku Pasanen karkasi kertaalleen läpiajoon Erkka Parviaisen syötöstä ja vielä aivan lopussa Henrik Kuosmanen laukoi pallon ylärimaan. HarTellakin oli puoliajan kuluessa muutamia maalipaikkoja mutta nekin jäivät tuloksettomiksi. Molempien joukkueiden maalivahdit, SiPSin Jere Hyötyläinen ja HarTen Petri Lesch saivat näin tililleen nollapelit ja joukkueiden pistetili karttui yhdellä pisteellä.

Hienoa siilinjärveläistä ottelutapahtumaa oli seuraamassa noin 100 katsojaa. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille.

SiPSin miesten seuraava ottelu pelataan Ahmon tekonurmella 2.7. klo 19.30. Tuolloin vastustajaksi saapuu SuPa Suonenjoelta.


   
Lisää uutisia
Siilinjärven Palloseura ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat