KAIKKI SIILINJÄRVEN KUNNAN LIIKUNTATILAT SULJETTU AJALLA 30.1.-12.2.2021
29.1.2021 17:07 Uutiset / Pääsivusto

KAIKKI SIILINJÄRVEN KUNNAN LIIKUNTATILAT SULJETTU AJALLA 30.1.-12.2.2021

Siilinjärvi on siirtynyt koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen 18.1.2021 ja tilanne on edelleen vakava. Teemme tässä vaiheessa kaikkemme, ettei tauti tarttuisi laajasti ja ettemme joutuisi leviämisvaiheeseen. Haluamme suosituksilla ja rajoituksilla suojata erityisesti riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä sekä estää tartuntojen leviäminen. Tällä ennakoinnilla rauhoitetaan tilannetta ja toivottavasti ehkäistään pidempiin sulkutilanteisiin joutuminen. Kyseessä on lyhytaikainen toimenpide kaikkien yhteiseksi hyväksi.

Kunnanjohtaja on päättänyt kunnan häiriötilanteiden ja poikkeusolojen johtoryhmän esityksestä seuraavaa:

Liikuntapalvelut

Liikuntapalveluiden tuottama ohjattu ryhmäliikunta keskeytetään ajalla 30.1.-12.2.2021.

Seuraavat Siilinjärven kunnan sisäliikuntapaikat suljetaan asiakkailta 30.1.-12.2.2021 väliseksi ajaksi:

-kunnan hallinnoimat kuntosalit

-kunnan sisäliikuntatilat

-koulujen ja päiväkotien liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö

Fontanella on suljettuna yleisöltä 30.1. – 12.2.2021. Koululaisuinnit järjestetään kuitenkin ennalta suunnitellusti edellä mainittuna aikana, koska uimassa on vain yksi opetusryhmä kerrallaan.

Rajoitukset eivät koske yli 18-vuotiaiden maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua Siilinjärven alueen urheiluakatemian 1. ja 2. tason urheilijoille.

Rajoituksia tarkastellaan uudelleen 4.2.2021 mennessä. Tuolloin arvioidaan toiminnan mahdollinen jatko, alkaen alle 18-vuotiaiden harjoittelutoiminnasta 13.2.2021 alkaen.

Siilinjärven kunta suosittelee, että peli- ja kilpailumatkat kulloinkin leviämisvaiheessa oleville alueille perutaan toistaiseksi.

Ajantasaista korona-tietoa löytyy: https://www.siilinjarvi.fi/

Siilinjärven palloseuran joukkueet eivät siis kyseisellä ajalla voi harjoitella normaalisti. Joukkueet tiedottavat omasta toiminnastaan joukkuekohtaisesti liikuntatilojen sulun aikana.

SIILINJÄRVEN PALLOSEURA RY


   
Lisää uutisia
Siilinjärven Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat