Yara-Areena tiensä päähän
25.11.2020 15:16 Uutiset / Pääsivusto

Yara-Areena tiensä päähän

Siilinjärven palloseuran Johtokunta on eilen kokouksessaan päättänyt, että seuramme omistamaa kuplahallia ei enää lähdetä korjaamaan. Tähän päätökseen vaikuttivat useat seikat:

  • Asiantuntijoiden epäilyt mahdollisen uuden paikkauksen pitämisestä
  • Mahdolliset vaaratekijät lumentulon aikaan
  • Ja ennen kaikkea hallin vuoden päästä päättyvä käyttöikä (käyttöikää 20 vuotta ja halli ollut käytössä 2001 lähtien).

Haluamme kiittää kaikkia hallin käyttäjiä ja erityisesti niitä uskollisia talkoilijoita, jotka ovat hallin toiminnan ylläpitämiseen osallistuneet. Viime vuosina hallia sai useamman kerran olla pelastamassa lumimassojen alta, mutta se on silti mahdollistanut usealle seuralle ja joukkueelle kelvolliset talviharjoittelumahdollisuudet usean vuoden ajan.

Tämä tilanne aiheuttaa varmasti mietintää talven harjoittelukuvioiden suhteen, mutta yhteispelillä ja joustavuudella tästäkin tullaan selviämään. Muistetaan jokainen tämä. Toivottavasti Siilinjärven kunnan ja seurojemme yhteinen hallihanke etenee suotuisasti, sillä tarvetta uudelle hallille todellakin olisi…

Ne joukkueet, jotka kerkesivät vuorojaan käyttää viime viikolla, tulevat saamaan hinnaston mukaisen laskun käytettyjen vuorojen mukaan. Tämä kyseinen viesti on välitetty vuoroja varanneille joukkueille myös sähköpostitise.

Tsemppiä talvikauden harjoitteluun sekä onnea ja menestystä futsal- ja talvikauden peleihin kaikille joukkueille!

SIILINJÄRVEN PALLOSEURA RY


   
Lisää uutisia
Siilinjärven Palloseura ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat