Infoa Vekarafutiksesta 2024!
VekarafutisJulkaistu: 31.12.2023 12.48

Infoa Vekarafutiksesta 2024!

Infoa Vekarasta

Vekarafutis on SiPS:n järjestämä jalkapallokoulu 4-7-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita jalkapallon harrastamisesta.

Harjoituksissa tutustutaan jalkapallon saloihin leikkien, pelaillen, ja erilaisia lajitaitoja harjoitellen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiinnostuneet 4-7-vuotiaat tytöt ja pojat, aiempaa jalkapallotaustaa ei tarvita. Talvisin harjoittelemme Pöljän koulun liikuntasalissa tiistaisin 18.30-19.30 ja kesällä harjoittelemme Ahmon tekonurmella. Ensimmäistä kertaa toimintaa kokeillessa tulee ilmoittautua paikan päällä ohjaajalle, joka ottaa yhteystiedot ylös. Mukaan harjoituksiin tarvitset:

Talvikaudella: Sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät (vaalea pohja) ja oman juomapullon

Kesäkaudella: Ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet, nappulakengät/lenkkarit, oman juomapullon

Pienimpien lasten kanssa vanhempien mukana oleminen varsinkin ensimmäisillä kerroilla on tärkeää. Harrastusta saa tulla kokeilemaan milloin vain ja jos muutaman kokeilukerran jälkeen toimintaan haluaa liittyä mukaan, tulee täyttää sähköinen ilmoittautumislomake seuramme sivuilta:

https://www.sips.fi/joukkueet/13490/lomakkeet/9916...

Toimintakausi (kalenterivuosi) maksaa 35€, mikä kattaa ohjatun toiminnan lisäksi seuran jäsenyyden, korttelipassin ja vakuutuksen.

Lisätietoja Vekaroiden toiminnasta seuran valmennuspäälliköltä.

Vuoden 2024 harjoitukset alkavat tiistaina 16.1.

Tervetuloa mukaan huippuun porukkaan!