SiPS P14Julkaistu: 28.04.2024 18.19

​P14 Kakkosen avauksessa Sips/Elo yj vei voiton FC Nurmeksesta

Su 28.4. Puijon stadionilla P14 Kakkosen kauden avaus, jossa vieraana FC Nurmes. Peli alkoi Nurmeksen hallinnassa. Valmentajat tutustuivat uusiin pelaajiin, kun molemmille valmentajille uusien pelaajien pelipaikkoja testailtiin. Joukkue oli pelannut vain yhden harjoituspelin ennen kauden alkua yhteisjoukkuesopimuksen laatimisen jälkeen. Onneksi yhteisiä harjoituksia oli jo useammalta kuukaudelta. Ensimmäinen puoliaika oli hieman kankeaa. Maalivahti Teemu Väisänen urakoi maalilla hyvillä torjunnoilla. Lopulta tauolle lähdettiin 1-2 tilanteessa, jossa FC Nurmes oli tuulettanut kahdesti.

Jesse Haarasen vankasta pelaajatausta oli selvästi hyötyä valmennuksessa. Pelaajien pelipaikkoja vaihtamalla peli alkoi aukeamaan. Toisella puoliajalla Valtteri ja Oiva Väänänen, Bemjamin Stranden ja Mikko Korhonen löysivät puolustuksesta roolinsa. Hyökkäykset saatiin sujuvasti käyntiin. Keskikentällä Verneri Roivainen ja Lauri Leppikangas tekivät hyvää yhteistyötä. Roivainen iski maalin toisen puoliajan alussa. Onni Koskinen onnistui mukavasti hankkimalla vapaapotkun, josta päästiin 3-2 johtoon. Laidoilla Aatu Karppinen ja Aleksi Klein pelasivat vahvasti. Ensimmäisen puoliajan pitkälti vaihdossa ollut Lucas Ruokamo kiitti peliajasta ja iski toisella puoliajalla peräti neljä maalia!

Pelin jälkeen valmentajat kiittelivät pelaajia hyvästä yhteistyöstä ja uurastuksesta kentällä. Ensimmäinen puoliaika harjoiteltiin ja toisella puoliajalla alkoi sujumaan jo paremmin. Tästä jatketaan hyvällä sykkeellä seuraavaan peliin, joka pelataan ma 6.5.