P9, päättäjäiset ja futsalin odotus
SiPS P10 & P11Julkaistu: 01.12.2022 00.00

P9, päättäjäiset ja futsalin odotus

Jalkapallo on nyt vuodelta 2022 virallisesti laitettu pakettiin, koska tärkein tapahtuma eli päättäjäiset on vietetty. Tänä syksynä pidettiin syyskokous Siilinjärven kunnantalolla pelkästään lasten kanssa. Syyskokouksessa lapset saivat itse päättää, missä haluavat viettää päättäjäiset ja mitä siellä syödään. Syyskokouksessa oli läsnä vain kaksi aikuista, tärkein tehtävämme tietysti olikin poikien ravitseminen ja äänten laskeminen, kun päättäjäisistä äänestettiin. Pojilta tuli mahtavia ehdotuksia päättäjäisiin, mutta lopulta muutaman äänestyskierroksen jälkeen voiton vei Kuopiohallista jalkapallokentän varaaminen ja "mäkkisafkat", tähän sitten oli vain taivuttava =)


Seuraavana etappina on Joulupukki -turnaus Kajaanissa 10.12 ja sen jälkeen tosi koitokseen futsalissa. Osallistumme tänäkin vuonna futsalin piirisarjaan ja koska joukkueeseen on tullut lisää innokkaita lapsia, pääsemme osallistumaan piirisarjaan kahdelle joukkueella! Joukkueessamme on tällä hetkellä melkein 20 lasta, mikä on suurin määrä koko joukkueen historiassa, mahtavaa! Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti koulun saleissa; torstaisin Kasurilan koululla klo 19.00 alkaen ja sunnuntaisin Hamulan koululla klo 16.15 alkaen. Valmentajamme Juho Toivanen (050 368 00 84) on saanut järjestettyä lapsille syksyn ajalle mahtavasti harkkapelejä ja ne on vähän "sotkenut" harkkavuoroja, siksi niitä ei ole tuonne joukkueen kalenteriin merkattu. Jos uusia lapsia haluaa tulla mukaan, ottakaa yhteyttä valmentajaan, niin hän kertoo ajan tasaisimman tiedon harkkavuoroista, kaikki 2013/2014 syntyneet lapset ovat tervetulleita, myös tytöt, vaikkei heitä vielä joukkueessa valitettavasti olekaan!

Harkkapeleistä vielä sen verran, että ToU.n kanssa ollaan päästy pelaamaan Toivalan tekonurmelle monta kertaa syksyn aikana ja se on ollut mahtavaa; ihania lapsia sielläkin ja tunteiden paloa on ihana seurata, kun oman kylän pojat ottavat mittaa toisistaan. Suuri kiitos ToU:lle yhteistyöstä!


AC Barcan kanssa ollaan myös päästy mahtavaan yhteistyöhön. AC Barcan kanssa on harkkapelejä pitkin talvea Lippumäen kuplahallissa ja muutama kirvelevä tappio ollaankin jo sieltä käyty hakemassa, onneksi vuoroja on vielä jäljellä ja ensi kerralla meidän pojat ovat koitokseen valmiimpia kuin koskaan! Ihanaa, kun saamme tehdä yhteistyötä teidän kanssa, pienien kylien yhteistyössä on voimaa =) Kiitos yhteistyöstä AC Barca!

Syysterveisin, Hanne-Maria, SiPS p9 joukkueenjohtaja