P11 Futsal kausi päättyy.
SiPS P10 & P11Julkaistu: 24.03.2024 09.05

P11 Futsal kausi päättyy.

Talven selkä alkaa taittumaan ja futsal kausi päättyy. Joukkue on osallistunut P11 futsal piirisarjaan. Futsal kausi on pelattu kahdella joukkueella läpi. Harjoituksia joukkueella on ollut Kasurilan ja Hamulan koulun liikuntasaleissa. Jalkapalloa ei ole kokonaan jätetty tauolle, vaan harjoituspelejä on pelattu naapuriseurojen kanssa pitkin talvea.

Sips/Valkoinen 23.3.2024 Lehmo

Sips/Sininen 23.3.2024 Lehmo

Talven aikana kaikki pelaajat ovat kehittyneet hienosti omalla tasollaan. Pallon käsittelytaidot, pienpelit ja liikunnalliset taidot ovat olleet pääpainona pienten harjoitustilojen vuoksi. Harjoituksissa 1v1, 1v2 ja 2v2 tilanteet ovat tulleet tutuiksi.

Kasurilan koulun harkat

Kuntosali tutustuminen

Jalkapalloharjoitukset on tarkoitus aloittaa huhtikuun alusta Ahmon tekonurmella. Tulevan kesän jalkapallossa osallistutaan yhdellä joukkueella piirisarjaan ja toisella joukkueella yhteistyössä ToU, Acbarca ja Kuopion Elon kanssa järjestettävään sarjaan.

Tulevan kesän harjoituksissa jatkamme pallonkäsittelytaitojen hiomista. Sen lisäksi toivoisin pelaajien kasvavan joukkuepelaajina ja taidot syöttelypeliin lisääntyvän.

Terveisin

Valmentaja Juho