P11 Jalkapallo kausi 2024
SiPS P10 & P11Julkaistu: 19.10.2024 19.00

P11 Jalkapallo kausi 2024

Hei.

Kesä alkaa olla ohi ja syksy on tullut. On ollut hieno kesä seurata kuinka innokkaita ja liikunnallisia pelaajia meillä on. Harrastajia on riittänyt harjoituksissa koko kesän ajan. Pelaaminen joukkueena on alkanut onnistumaan. Kaikki pelaajat ovat kehittyneet hienosti ja pallo pysyy hyvin hallussa. Uutena asiana on alkusyksyn aika aloitettu TANOKE harjoitukset.


Kesän aikana osallistuimme turnauksiin ja sarjoihin.

Palloliiton P11 sarjassa pelattiin 16 peliä. Joukkue voitti 14 peliä 1 tasapeli ja 1 häviö. Joukkueen kausi oli mahtava. Pelaaminen kehittyi koko ajan sarjan edetessä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Sips Valkoinen Ahmolla 15.9.

Challenge cup, joka järjestettiin lähiseurojen kanssa. Sarjan pelit pelattiin 5v5 peleinä kahden tai kolmen pelin turnauksina. Pelit sujuivat loistavasti ja tavoite olikin saada paljon onnistumisia matalalla kynnyksellä. Toivon, että tämä sarja toteutuu myös ensi kesänä. Kiitos onnistuneesta sarjasta AC Barca, Tou, Elo, FCSiili ja Lapa-95.


Kesän aikana osallistuimme kolmeen turnaukseen. Riistaveden Hippo-turnaukseen, Mikkeli turnaukseen ja Kuopion cupiin. Turnauksissa ei menestys tullut, mutta paljon pelikokemusta ja hyviä muistoja.

Kuopio cup joukkue

Kauden päättäjäiset vietettiin Kunnonpaikassa Nerf-taisteluissa. Juhla illallisella oli tarjolla pitsaa ja jäätelöä. Lopuksi jaettiin joukkueen palkinnot. Vuodenpelaajaksi valittiin joukkueen äänestyksen perusteella Jaakko, Maalikuningas Väinö T ja ahkerin harjoittelija Väinö T.

Kuvassa Väinö T ja Jaakko

Seuraavaksi aloitamme Futsal kauden. Talven aikana osallistumme kahdella joukkueella futsalin P12 aluesarjaan. Harjoittelu jatkuu talvella Kasurilan ja Hamulan koulun liikuntasaleissa. Myös TANOKE on tarkoitus jatkua talven yli.

Kiitos jalkapallokaudesta pelaajille, valmentajille, joukkueenjohtajille, huoltajille ja kaikille mukana olleille.

Kiittäen, Valmentaja Juho


Joukkueen uusimmat uutiset